Batman İŞKUR’dan dolandırıcı uyarısı

Batman İŞKUR’dan dolandırıcı uyarısı

BATMAN - Batman İŞKUR İl Müdürlüğü, bazı dolandırıcıların kendilerini İŞKUR elemanı olarak tanıtıp evlere geldiğini belirterek uyarılarda bulundu.

Batman İŞKUR İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, son zamanlarda bazı dolandırıcıların kendilerini İŞKUR elemanı olarak tanıtıp evlere geldiğini belirterek uyarılarda bulundu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, “Son günlerde İŞKUR İl Müdürlüğümüze başvuran bazı vatandaşlarımız; İŞKUR elemanı olarak kendini tanıtan kişilerin evlerine kadar geldiğini ve kimlik bilgilerini aldıklarını belirtmişlerdir. İŞKUR İl Müdürlüğü olarak vatandaşların evine gidip kimlik bilgisi toplama diye bir faaliyetimiz yoktur. Evlere gelen elemanlar, İŞKUR elemanları değildir. Vatandaşlarımızın bu kişilerle muhatap olduklarında emniyet güçlerine ihbarda bulunmaları, İŞKUR’u da bilgilendirmeleri gerektiğini önemle kamuoyuna duyurulur.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.