Beleş maske baldan tatlıdır!

Yaklaşık iki ayı aşkın zorunlu karantinadan sonra bugün ilk defa sokağa, alışverişe çıktım. Alışveriş dediysem arabadan çıkmadığım için Hanıma özel şoförlük yaptım sizin anlayacağınız.

Marketlerin içine girmem halâ yasak olduğu için şekildeki kasap dükkanına kedi gibi vitrinden bakabildim ancak. Sevgili Zafer Arslan Kardeşimin hediye ettiği maske ile nasıl göründüğümü merak saikiyle kayda aldım kendimi.

Maske demişken sokaklardaki hem trafik hem insan sayısı Corona günlerinden daha fazla idi. Tek farkı insanların büyük çoğunluğunun mecbur olmadıkları halde sokakta bile maske takmaları. O kadar farklı rengarenk maske var ki sanki maskeli balodayız.

Türk marketlerinin önünde kuyruklar var, yani millet içeri girmek için dışarda bekliyor. Kuyrukları düzenlemek için de bir kuyruk amiri ayarlanmış. Bu arada "Kuyruk amiri" kavramı da insanlığa hediye etmiş olduk!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.