İbrahim Halil ER

İbrahim Halil ER

Bi bakıp çıkacaktım!

Bu facebook sayfamı açtığımdan beri gelen ve gidenin haddi hesabı yok..
Normalde sayfamın arkadaş limiti dolmuş durumda ama hergün bir iki kişi çıkıyor ve yerine başvuruda bulunmuş olan arkadaşları ekliyorum.
Ya arkadaşlar!
çıkacağınız sayfaya niye giriyorsunuz?
Yarın çıkacaksanız niye giriyorsunuz?
Yani yazılarımız kamuoyundan gizli değil, arkadaş olmadan da ne yazdığımızı fikrimiz ve zikrimizin ne olduğunu görebiliyorsunuz..
Beğenmezseniz girmeyin ama girdikten bir kaç gün sonra da çıkmayın...
Sanki bir bakıp çıkacaktım der gibisiniz...
Bir yazımız hoşunuza gidiyor geliyorsunuz, bir yazımız hoşunuza gitmiyor gidiyorsunuz. Yani sizin aradığınız farklı görüş ve yorumlar mı yoksa düşüncenizi seslendiren birisi mi?
Eğer farklı düşünenlere tahammulunüz yoksa kendi mahallenizden çıkmayın..
Benim sayfamda benim görüşümden olanlar da karşı olanlar da bulunmaktadır ve hiç rahatsız olmadığım gibi karşı görüşteki insanların yazıları bana en azından farklı bir bakış açısını sunmuş oluyor.. Hatta bu yazılara bakarak belki karşı görüş ihtiva eden bir yazı yazmama da vesile oluyor..
Yararlanmak isterseniz herkesten ve herşeyden yararlanabilirsiniz vesselam

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.