BİM 25 Şubat Aktüel Ürünler Kataloğu

BİM 25 Şubat Aktüel Ürünler Kataloğu

25 Şubat BİM aktüel ürünler kataloğu yoğun ilgi görüyor. Haftanın 2 günü aktüel ürünlerle raflarını dolduran BİM'in bu hafta neler getireceği merak konusu oldu.

25 Şubat BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Bu hafta Salı günü BİM'e temizlik ürünleri geliyor. BİM'de bu hafta Parex Magicmax Temizlik Bezi 4,95 TL'den, Parex Bulaşık Altlığı 4,50 TL'den, Finish 80'li bulaşık makinesi tableti 46,90 TL'den satılıyor.

BİM'e bu hafta neler geliyor? sorusunun yanıtı merak ediliyor. BİM 25 Şubat Salı günü temizlik ürünleri getiriyor. Her hafta belirlediği iki gün birbirinden çeşitli aktüel ürünler getiren BİM yoğun ilgi görüyor. Uygun fiyatlı aktüel ürünler kısa sürede tükeniyor. BİM'de bu hafta Parex Magicmax Temizlik Bezi 4,95 TL'den, Parex Bulaşık Altlığı 4,50 TL'den, Parex bulaşık fırçası 4,95 TL'den, Finish 80'li bulaşık makinesi tableti 46,90 TL'den, ayakkabı parlatıcı sünger 2,95 TL'den, krem ayakkabı boyası 3,95 TL'den satılıyor.  

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.