BİNGÖL - Cenaze dönüşü kaza: 5 yaralı

BİNGÖL - Cenaze dönüşü kaza: 5 yaralı

BİNGÖL - Bingöl’ün Solhan ilçesinde meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Bingöl’ün Solhan ilçesinde bir cenazeden dönen 5 kişi meydana gelen trafik kazasında yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Solhan ile Bingöl Devlet hastanelerine kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Solhan’a bağlı Elmasırtı köyü mevkiinde meydana geldi. Solhan Asmakaya köyüne bağlı Karatay mezrasında bir cenazenin defin işleminden sonra dönüş yoluna geçen Servet Arlı yönetimindeki 06 FU 2309 plakalı araç, Elmasırtı köyü mevkiilnde bilinmeyen bir nedenden dolayı şarampole devrildi. Yaşanan kaza sonucu sürücü Servet Arlı, Mehmet Kızılırmak, Emin Soydan, Önder ve Abdullah Gezer çeşitli yerlerinden yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Solhan Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılara, burada yapılan ilk müdahaleleri yapıldı. Ardından durumu ağır olan 2 yaralının Bingöl'e, 2 yaralının ise Elazığ’a sevk edildiği öğrenildi.  (İLKHA)



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.