Bingöl Genç İlçesinde 2 PKK’li öldürüldü

Bingöl Genç İlçesinde 2 PKK’li öldürüldü

BİNGÖL - Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda, 2 PKK'li öldürüldü.

Genç'e bağlı Servi Gerçekli köyü Kapalı Mezra kırsalında gerçekleştirilen operasyonda, 2 PKK'li öldürüldüğü, toprağa gömülü halde çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiği bildirildi.

Konuyla ilgili Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, PKK’ye yönelik Genç ilçesine bağlı Servi Gerçekli köyü Kapalı Mezra kırsalında operasyon düzenlendi. Operasyon sırasında çıkan çatışmalarda 2 PKK'linin öldürüldüğü bir korucunun ise yaralandığı belirtildi.  

Açıklamanın devamında sığınak ve jelikan içerisinde; bir adet biksi makinalı tüfek, 300 adet biksi mermisi, bir adet kaleşnikof tüfek, bir adet tabanca, 2 adet el bombası, 2 adet piknik ile 3 adet büyük tüp ve yaşam malzemesinin ele geçirildiği bildirildi. (İLKHA) 



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.