Bingöl'de 'Her Gün 10 Bin Adım' Etkinliği

Bingöl'de 'Her Gün 10 Bin Adım' Etkinliği

3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü Etkinliklerinde,Bingöl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 'Her Gün 10 bin Adım' yürüyüş temalı etkinlik düzenlendi.

3-4 Ekim Dünya yürüyüş günü için 'Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı' çerçevesinde Bingöl Halk Sağlığı Müdürlüğü 'Her Gün 10 bin Adım' yürüyüş temalı etkinlik düzenledi.

Yürüyüş başlamadan açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Süleyman Budunoğlu açıklamasında,“Bakanlığımızca yürütülen 'Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı' kapsamında sağlıklı yaşamın teşviki, obezitenin önlenmesi ve fiziksel aktivitenin desteklenmesi amacıyla dün Sayın Bakanımız tarafından Ankara’da başlatılan 'Her Gün Sağlık İçin 10 bin adım' kampanyası kapsamında bizde Bingöl’de bu kampanyayı başlatmak için buradayız. Her gün herkesi 10 bin adım atmaya davet ediyoruz.” ,ifadelerine yer verdi.

Konuşmadan sonra düzenlenen etkinlikte yürümeye farkındalık yaratmak için 'Her Gün 10 bin Adım' etkinliği başlatıldı.

Halk Sağlığı Müdürlük binası önünde düzenlenen etkinliğe, İl Sağlık Müdürü Süleyman Budunoğlu, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Şahabettin Özçelik, Halk Sağlığı Müdür Vekili İrfan Günerigök, Müdür Yardımcısı Ercan Özyıldırım, 60. Yıl Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi öğrencileri, idarecileri ve kurumların personeli katıldı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.