Bir Fantezi Cinsel Organının Kesilmesine Neden Oldu!

Bir Fantezi Cinsel Organının Kesilmesine Neden Oldu!

Honduras'ta yaşayan 50 yaşındaki bir adamın yaptığı bir anlık zevk almak için pet şişe oyunu kötü bitti. Honduras'ta bir hastaneye 4 gün sonrasında başvuran adamın durumu hakkında hastane yetkililerinden açıklama geldi..

Honduras'ta yaşayan 50 yaşında olduğu açıklanan bir adam evde yalnız başına iken kendi kendine zevk almak ve cinsel ihtiyacını karşılamak adına bir pet şişeye cinsel organını sokarak daha sonrasında ise pet şişe içerisinde bir takım git gel hareketlerinde bulundu. Bu hareketlerin sonunda ise adamın cinsel organının şişe içerisinde ereksiyon olması dolayısı ile uzun süre çıkarılamadığı, daha sonrasında ise pet şişenin ağzını kesmeyen ve cinsel organını 4 gün boyunca bu şişenin içerisinde tutan 50 yaşındaki adamın penisinin tamamen kullanılamaz hal aldığı ve siyahlaştığı hastaneye başvurmasının ardından açıklandı.

Uzmanlar 50 yaşındaki adamın bu yaşına rağmen yaptığı hareketten utandığını ifade ettiğini ve bu yüzden hastaneye başvurmadığını ifade ederken adamın şişeyi kesecek aklı ise neden düşünemediği konusunda olumsuz yorumlar yağdı. Şişenin pet bir şişe olduğuna değinen uzmanlar şişeye giren organın çıkarılması için şişenin ve cinsel organın kesildiği ve cinsel organın idrar torbasına etki eden noktalarında herhangi bir sorun olmaması dolayısı ile adamın bundan sonra penisi olmadan da idrar yapabileceğine değinildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.