Böyle Ağaç'mı budanır

Böyle Ağaç'mı budanır

Manisa'da yanlış ağaç budaması.Manisa'nın Yunusemre İlçesinde Cadde ve Sokak üzerinde bulunan Ağaçları sakal traşı gibi buduyorler.

Manisa'da yanlış ağaç budaması. Manisa'nın Yunusemre İlçesinde Cadde ve Sokak üzerinde bulunan Ağaçları sakal traşı gibi buduyorlar.

Manisa Merkez İlçesinde bulunan Yunusemre İlçe Belediye görevlileri Cadde ve Sokak üzerinde bulunan Meyve veren ve meyve vermeyen Ağaçları Asker Traşı yapar gibi budamaya başladılar.Yunusemre Park Bahçe görevlileri ellerine aldığı bıçkı Makineleri ile Ağaçların Bütün dallarını kestiler.Sadece ortaya Bir Ağacın gövdesi kaldı.

Tarımla İlgisi olmayan İşçilere Bu Ağaçlar kesilecek emri veriliyor Meyve veren Ağaçlar bile Kökten dalları kesiliyor.Üç veya 5 tane Bırakılması gereken dallar tamamen Asker Traşı gibi kesiliyor.Düzgün bir budak yapmayan Belediye ekipleri Tepkili vatandaşların dikkatini çekiyor meyve veren bir Ağacın Bütün Dallarını kesen Belediye ekiplerine sitem eden Vatandaşlar bu kadarda olmaz 3 veya 5 dal olsun bırakın'ki yaz geldiğinde Vatandaş canı çektiğinde yesin dediler.

HABER Metin Durmaz

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.