Bülent Ersoy - Hande Ataizi Multeciler Hakkında Neler Dediler ?

Bülent Ersoy - Hande Ataizi Multeciler Hakkında Neler Dediler ?

Bülent Ersoy, “Benim canım, kanım vatandaşım dururken Suriyelilere yardım etmem” derken, Hande Ataizi, “Suriyeli bir çocuğu evlat edinmek için araştırma yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Bülent Ersoy, “Benim canım, kanım vatandaşım dururken Suriyelilere yardım etmem” derken, Hande Ataizi, “Suriyeli bir çocuğu evlat edinmek için araştırma yapıyoruz” şeklinde konuştu.

 ‘BİZİM DE AÇ İNSANLARIMIZ VAR’ 

Bülent Ersoy, önceki akşam Kanyon’daydı. Mağazada gözlük deneyen Diva, “Neler yapıyorsunuz?” sorusuna kahkaha atarak, “Hiçbir şey yapmıyorum. Durmadan para harcıyorum” yanıtını verdi. “Ülkemizde bulunan mültecilere yardım etmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna Ersoy, net bir şekilde “Hayır” dedi.

Bodrum’da cansız bedeni sahile vuran Aylan bebekle ilgili haberleri yurt dışında olduğu için duymadığını anlatan sanatçı,  “Yanlış anlaşılabilir ama anlaşılsın... Bizim de aç ve sefaletle boğuşan insanlarımız var. Benim kanım, canım vatandaşım dururken zannetmiyorum ki mültecilere yardım edeyim. Kızabilirler ama görüşüm bu” dedi.

 ‘EVLAT EDİNMEK İÇİN ARAŞTIRIYORUZ’ 

Hande Ataizi, Maçka Parkı’nda oğlu Aslan Leon’a yoğurt yedirirken objektiflere takıldı. Oyuncu, Suriyeli Aylan Kurdi’nin fotoğrafını gördükten sonra eşi Benjamin Harvey’le evlat edinmeye karar verdiklerini söyledi. Leon’a kardeş istediklerini belirten Ataizi, “Araştırıyoruz, çok basit bir konu değil. Sizgazeteciler de bize yardım edin” dedi.

Oyuncu, “Göçmenler için prosedür nedir bilmiyoruz. Mesela Nilüfer evlat edindi ve şimdi kızıyla birlikte... Ama uzun yıllar mücadele etti. Eşim de ben de ikinci çocuğumuz neden evlatlık olmasın diye heyecanlanıyoruz. Suriyeli olmasa da duruma göre Türk de olabilir” şeklinde konuştu . MİLLİYET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.