“BÜNYAMİN BALCI’YA TÜRKİYE, İSPANYA VE FRANSA’DAN İLGİ VAR”

“BÜNYAMİN BALCI’YA TÜRKİYE, İSPANYA VE FRANSA’DAN İLGİ VAR”

Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan, Beşiktaş maçı öncesi Duhuliye’ye konuştu.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan, Beşiktaş maçı öncesi Duhuliye’ye konuştu.

“ARTIK DAHA GÜÇLÜYÜZ, TAKIMIMIZA İNANIYORUZ”

Adnan Başkan, milli takıma verilen aradaki hazırlıklarla ilgili “Milli maç arasına maalesef istediğimiz sıralamada giremedik.Trabzonspor galibiyetimizin ardından uzun süredir maç kazanamıyoruz. Ancak bu durum bizim kadro kalitemizi asla yansıtmıyor.Çok daha iyi bir yerde olmayı umuyorduk fakat futbolun içinde iniş çıkışlar her zaman oluyor. Biz genç bir yönetimiz, genç teknik adamımıza da inanıyoruz.Kadromuzu da 4 önemli oyuncuyla takviye ettik. Artık daha güçlüyüz ve takımımıza her zamankinden daha fazla inanıyoruz.” dedi.

“BEŞİKTAŞ KARŞISINDA ARTIK KAZANMAK İSTİYORUZ”

Başkan, Beşiktaş’la oynadıkları Türkiye Kupası ve Süper Kupa finallerine de değinerek “Beşiktaş ile önce Türkiye Kupası Finali’nde sonra Süper Kupa Finali’nde karşılaştık.İlk finalde yenildik, ikincisinde berabere kaldık. Artık kazanma zamanımızın geldiğini düşünüyorum. Süper Lig’de yenemeyeceğimiz takım olmadığını gösterdik. Süper Kupa maçında Beşiktaş’tan daha iyiydik ama penaltılarda artık bırakın yönetimi, teknik ekibi ve hatta diğer 10 takım oyuncusunu, 1 futbolcunun tercihine bağlı kalıyorsunuz.Biz iyi oynadık kaybettik. Yine iyi oynamak ama bu kez kazanmak istiyoruz.” diye konuştu.

“GERGİNLİKLERDEN KİMSE KAZANÇLI ÇIKMAZ”

Adnan Başkan, Süper Kupa finalinde yaşanan gerginlikler ile ilgili “Bence savaşların galibi yoktur. Bir taraf kaybeder, diğeri daha az kaybeder. Ama hepsi kaybetmiştir.Gerginliklerden de kimse kazançlı çıkmaz. Biz sakin kalacağız, gerginliklerden kendimize prim yaratma gibi bir niyetimiz yok.Ancak bizim takımımıza ve taraftarımıza küfür edip el-kol hareketi yapan arkadaşlardan da özür bekliyoruz.” dedi.

“BÜNYAMİN’E TÜRKİYE’NİN YANI SIRA AVRUPA’DAN DA İLGİ VAR”

Başkan son olarak Beşiktaş’ın gündeminde olduğu konuşulan Bünyamin Balcı ile ilgili şunları söyledi:”Bünyamin Balcı takımımızın en değerli oyuncularından biri. Altyapımızdan yetişti ve A Milli takıma kadar yükseldi. Kıymetini biliyoruz ve onun da her futbolcu gibi bir değeri var.Bünyamin’e Türkiye’nin yanı sıra İspanya ve Fransa’dan da 3-4 kulübün ilgisi var.Biz kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda kendi öz evladımız Bünyamin’in de haklarını koruyup geleceğini düşünerek bir karar veririz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.