Bursaspor, Acarhoroz İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Bursaspor, Acarhoroz İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Bursaspor, Acarhoroz İnşaat ile geniş kapsamlı bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen lansmana, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Genç, Savaş Sefa ve Ersoy Horoz ile Acarhoroz İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Acarhoroz katıldı.

Yönetim Kurulu Üyesi Ersoy Horoz; “Bugün ilk günümüz. Heyecanımızı mazur görün. İlk sponsorluk anlaşmamızı Acarhoroz İnşaat AŞ. ile yaptık. Kendilerine şimdiden teşekkür ediyoruz.'' dedi.

Serdar Acarhoroz; ''Bir seçim sürecinden geçtik. Sevgili abim Recep Günay başkan oldu. Destek vereceğimi daha önce söylemiştim. Recep Başkana da benden istediğin bir şey var mı dedim. Loca alın dedi, aldık. Ama loca almakla da olmaz, Bursaspor bir yangının içerisinde. Dost görünenler ellerini çekti. Düşmanca saldırılara geçtiler. Böyle olmaz. Birlik beraberlik gerekir. 17 milyon TL’lik bir vergi borcu vardı. Biz de bu problemi sponsorluk anlaşması yaparak çözdük. Sadece bu da değil. Bir futbolcunun da maliyetini karşılamak istiyorum. Elimizde bulunan mevcut kadroyu tutmak zorundayız. Ben bir kıvılcım yakmak istiyorum. Bursa’dan ricam herkes taşın altına elini koysun. Ben gerçek Bursasporluluğun bu olduğunu düşünüyorum. Ben bu kadarla da kalmayacağım ve desteğimi sürdüreceğim. Sadece parasal değil, projelerimle de destek vereceğimi herkesin bilmesini istiyorum.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.