Çakıcı hastaneye yatmayı kabul etti.

Çakıcı hastaneye yatmayı kabul etti.

Ünlü Kabadayı Alaattin ÇAKICI bazı olumsuzluklardan dolayı Hastane yatışını ve tedavi olmayacağını sert bir dille BASIN’a ve Kamuoyuna Duyurarak ifade etmişti.

TÜM SEVENLERİ AYAĞA KALKTI..ALAATTİN ÇAKICI’YI HASTANEYE GİTMEYİ İKNA ETTİLER

Ünlü Kabadayı Alaattin ÇAKICI bazı olumsuzluklardan dolayı Hastane yatışını ve tedavi olmayacağını sert bir dille BASIN’a ve Kamuoyuna Duyurarak ifade etmişti.Bunu üzerine Avukatı Can SEVİNÇ sosyal medyada yaptığı açıklamada ; 17.05.2018 tarihinde, müvekkilim Alaettin Çakıcı'nın Kırıkkale Yüksek İhtisas Devlet Hastanesine gidişi medyada da gördüğünüz üzere bir takım karanlık güçler tarafından engellendi.

Dün gece cezaevinin 3 müdürünün söylediği bu güç; Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı. Alaettin Çakıcı bugüne kadar yattığı cezaevlerinde yalnız yattı, hastanelere yalnız çıktı,

PKK ve DHKP-C'li teröristler ile dolu cezaevlerinde tek başına dimdik durdu, hepsinin sesini kesti. Alaettin Çakıcı başkaları gibi sokağa 8000 koruma ile çıkmadı, bu şekilde yaşayanlar, PKK'dan korkup ülkenin doğusuna nasıl gidecek? Müvekkilim Alaettin Çakıcı acil tedavi gerekmesine rağmen, ölümcül koah hastalığına rağmen, hastalığına uygun olan mahkum koğuşuna değil de, yerin 2 kat altında olup nefes almanın zor olduğu bir mahkum koğuşuna gönderilmeye çalışıldı.

Tüm kurul raporları ve ölümcül hastalıklarını görmezden gelip bu şekilde oyun yapanlar, bu oyunlarda daha önce olduğu gibi kaybetmeye mahkumdur gibi açıklama yapmıştı. Alaattin ÇAKICI’nın Basın Danışmanı Gazeteci Ferhat AYDOĞAN ise yaptığı SonDakika açıklamada,Sayın Alaattin ÇAKICI’nın hastalığı ve tedavisi için Avukatımız Sayın Can SEVİNÇ’in yaptığı açıklama üzerine Türkiye’deki Alaattin ÇAKICI sevenleri ve hayranları sosyal medya üzerinden bizleri meil,mesaj ve buna benzer iletişim araçları ile ulaşarak ALAATTİN ÇAKICI Türkiye’nin Onuru ve Gururudur Tedavisini Hastanede en iyi şekilde ve sağlık koşullarını etkilemeyecek her türlü imkanları sunarak tedavi olmasını biz sevenleri ve hayranları olarak istiyoruz dedi.Bunun üzerine Avukatları hemen konuyu Alaattin ÇAKICI’ya ileterek,Sevenlerinin bu ısrarı üzerine kırmayıp tüm sevenlerine sonsuz teşekkür ederek,hastaneye gidip tedavisini en iyi şekilde olmayı kabul etti.Alaattin ÇAKICI uzun süre tedavi olacağı ve 4 farklı serviste yatışı uygun görüldüğünü kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.

HABER METİN DURMAZ

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum