Caner Çalışır'ın Sağlık Durumu İle İlgili Son Dakika

Caner Çalışır'ın Sağlık Durumu İle İlgili Son Dakika

Çoklu organ yetmezliği sebebi ile tedavi altına alınan Caner Çalışır'ın sağlık durumu...

Kerimcan Durmaz, yakın arkadaşı Caner Çalışır’ın hastaneye kaldırılması üzerine bu akşamki dj performansını iptal etti. Kerimcan Durmaz takipçilerinden Caner Çalışır için dua etmelerini istedi. Caner Çalışır da şuan çoklu organ yetmezliği olduğu bilgisi alındı.Caner Çalışkan şuan Gaziosmanpaşa Özel Başarı hastanesinde tedavi altında. Hayatını kaybettiğine yönelik haberler doğru değil.

Hastane yetkilileri Caner'in sağlık durumu ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Caner'in doktorundan gelen açıklamada,Çalışır'ın sabah 9 sularında hastaneye acilden giriş yaptığını belirterek,solunum ve kalp yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda tedavisine devam edildiğini söyledi.Hasta hakları nedeniyle daha fazla bilgi aktarılmazken,Caner Çalışır'ın arkadaşı ünlü modacı Kenan Doğulu hastalığını doğrulayak,sebebini iş temposuna bağladı.

Kerimcan Durmaz, Snapchat hesabından Caner Çalışır'ın rahatsızlığı nedeni ile Bursa programını iptal ettiğini belirtmişti.Sonrasında aynı yakın arkadaş grubundan bir başka ünlü isim Samet Liçina da benzer sebepten programını iptal etti.Hakan Kakız'ın Snapchat hesabında yaptığı paylaşım ise kötü haberi kamuoyuna duyurdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.