Casper VIA V10 Artık Okul Çantalarında

Casper VIA V10 Artık Okul Çantalarında

Casper VIA V10 akıllı telefonları ile beraber başarılı satış yapacak olan ve ince değil en ince akıllı telefonu üreten Casper yeni telefonlarında daha yenisini sunmaya başlayacak.

Casper VIA V10 akıllı telefonlarının okul çantalarında yer alacak olmasına ne dersiniz? Casper VIA V10 akıllı telefonları ile beraber başarılı satış yapacak olan ve ince değil en ince akıllı telefonu üreten Casper yeni telefonlarında daha yenisini sunmaya başlayacak.

Casper VIA V10 akıllı telefonları ile beraber satış rakamlarında büyük bir artış yaşayacak olan Casper yeni ürünleri ile beraber kullanıcılarından büyük bir takdir kazanacak gibi görünüyor, Casper VIA V10 akıllı telefon modelleri ile beraber daha fazlasını kullanıcılarına sunacak olmasının yanı sıra şarj açısından ve incelik açısından en iyisini sunan Casper yeni ürünlerinde daha fazlasını sunmak için elinden gelenin en iyisini yapacak. Casper VIA V10 modelleri hakkında gelen bilgilere göre şirket en ince olmasa da Türkiye'nin en ince akıllı telefonunu tanıtmış durumda, zira yeni modellerinde kullanıcılarına sundukları ile beraber başarılı rakamlara sahip olacak olan Casper yeni ürünleri ile beraber çok daha iyisini kullanıcılara sunacak gibi görünüyor.

Casper VIA V10 akıllı telefonlarında kullanıcılarına sunacak oldukları hakkında hala net bir bilgi olmayan şirketin yeni nesil akıllı telefon modellerinde sunacak olduğu özellikler net olarak belli değil. Casper VIA V10 modellerinin sadece bildiğimiz ana özelliği okul çantalarında yer alacak olduğu ve öğrencilere karne hediyesi olarak değil de okula başlama hediyesi olarak verilecek olduğudur.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.