Cenk Tosun Everton'da

Cenk Tosun Everton'da

Everton Menajeri Sam Allardyce, Cenk Tosun'u transfer ettiklerini açıkladı. Allardyce, "Resmiyete dökersek Cenk yarın Liverpool'a karşı kulübede olabilir." dedi.

Dün akşam saatlerinde Londra’ya giden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile bir araya gelen Everton Kulübü yöneticileri Cenk Tosun için daha önce verdikleri 25 milyon euroluk bonservis bedeli teklifini 27 milyon euroya yükseltince taraflar anlaşmaya vardı.

EVERTON MENAJERİ AÇIKLADI

Sam Allardyce, "Cenk Tosun için anlaşmaya vardık, şu an geriye sadece kontrat şartları kaldı. Umarım yarın Liverpool'la oynayacağımız kupa maçına kadar resmi işlemleri tamamlayabiliriz. İşlemler tamamlanırsa yarın kulübede olabilir. Çok uzun görüşmeler sonucunda Cenk konusunda bu aşamaya kadar geldik, Liverpool maçında kadroda olabilir ancak yapılması gereken sağlık kontrolleri var. Cenk Tosun, Liverpool'a karşı oynamak istiyor" şeklinde konuştu.

Süper Lig’de verilen arada tatilini İngiltere'de geçiren Cenk Tosun, kısa süre içerisinde Everton için sağlık kontrolünden geçip sözleşme imzalayacak.

EN PAHALI TRANSFER OLACAK

Cenk Tosun, Everton'a transfer olduğu zaman Türkiye'den yurt dışına satılan en pahalı futbolcu olarak tarihe geçecek.

Golcü futbolcu sezon başında 15 milyon euroya Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder'i geçerek rekorun sahibi olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.