Çukur dizisine Vartolulardan tepki

Çukur dizisine Vartolulardan tepki

Show TV’de yayınlanan 23 Ekim 2017 günü ilk bölümüyle ekranda olan ‘Çukur’ dizisine Muş’un Varto ilçesinde yaşayanlar tepki gösterdi.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizide son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş rol alıyor.

Dizisi rol icabı ünlü mafya lideri olarak ‘Vartolu Saadettin’i canlandıran Erkan Kolçak Köstendil, Vartoluları kızdırdı.

Halk, ilçelerine yakışmayan, Varto isminin kullanarak mafyayla ve kırıp dökmekle adlandırılmasının hoş olmadığını ifade ederek, filmin kaldırılmasını istedi ve RTÜK’e de bu konuda şikayette bulunduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.