Dicle'de Balığa giden genç barajda kayboldu

Dicle'de Balığa giden genç barajda kayboldu

DİYARBAKIR - Diyarbakır’a bağlı Dicle Yeşilsüt köyü Kralkızı barajına balık avlamak için giden 3 gençten biri düştüğü baraj gölünde kayboldu.

Diyarbakır’a bağlı Dicle Yeşilsüt köyünde bulunan Kralkızı barajına balık avlamak için giden 3 gençten biri düştüğü baraj gölünde kayboldu. Kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor.

Alınan bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde İsa Aykuç, Uğur Aykuç ve Caner Aysaka adlı üç arkadaş, balık avlamak için Diyarbakır’a bağlı Yeşilsüt köy mevkiinde bulunan Kralkızı barajına gitti. Balık avlamaya çalıştıkları bir esnada teknelerinin alabora olması sonucu Caner Aysaka, Uğur Aykuç ve İsa Aykuç baraj gölüne düştü. Caner Aysaka ile Uğur Aykuç kendi çabalarıyla boğulmaktan kurtuldu. Olay yerine gelen dalgıçların tüm aramalarına rağmen İsa Aykuç'a ulaşılamadı.

Akşam karanlığının çökmesi nedeniyle ara verilen arama kurtarma çalışmalarının yarın devam edeceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.