Diyarbakır'da Yeni Çatışma : 2 Yaralı Salıdıryı Yapanlar Kim?

Diyarbakır'da Yeni Çatışma : 2 Yaralı Salıdıryı Yapanlar Kim?

DİYARBAKIR - Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde barikat kurup çukur kazan PKK’liler ile polisler arasında çıkan çatışmada biri çocuk 2 kişi yaralandı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde PKK’liler polisle çatıştı.

İlçede bulunan Fatih, Kaynartepe, 5 Nisan ve Muradiye mahallelerinde PKK’liler barikat kurup çukur kazarak polislerle çatıştı.

Koşuyolu caddesinde yolu kapatan PKK’liler 3 aracı ateşe verdi. Ateşe verilen araçlardaki yangına itfaiyenin müdahale için gelmemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

PKK’liler olay yerine gelen zırhlı polis araçlarına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. PKK’lilerin attığı bir roket orta refüje isabet etti. Yoğun çatışmaların meydana geldiği ilçede her caddede polis zırhlı araçları bulunuyor.

Meydana gelen çatışmalarda 1’i çocuk 2 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan Nukhet Coşkun Caddesinde yol kapatan PKK’liler durdukları araçları kalkan yaptı. Ayrıca PKK’lilerin rögar kapaklarına patlayıcı yerleştirdiği de gelen bilgiler arasında.

İlçede polis helikopterleri  ilçe üzerinde  gezerken, halkın tedirginliği ise artarak devam ediyor. (M. Hüseyin Temel – İLKHA) 



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.