Dünyanın gözleri önünde Arakan'da soykırım yapılıyor...

Dünyanın gözleri önünde Arakan'da soykırım yapılıyor...

Yanık iki fotoğrafı yayınlayan Aktivistin notu, o iki kişinin ayaklarını kesiyorlar kaçmasın diye evlerinin içine kapatıp ikisini de evle beraber ateşe vermişler.

Dünyanın gözleri önünde Arakan'da soykırım yapılıyor...

1- Yanık iki fotoğrafı yayınlayan Aktivistin notunda, "kaçmasın diye o iki kişinin ayaklarını kesiyorlar evlerinin içine kapatıp ikisini de evle beraber ateşe vermişler" yazıyor

2- Ayağağı parçalanmış olan ise, Aktivistin notu, Myanmar ordusu kaçanların yollarına Mayın döşemiş ve o kardeşimiz mayına basmış.

3- Yerdeki onlarca ceset ve çocuklar olan fotoğraf, kaçarken Naf nehrinde boğulan Arakan'lı Müslümanlara ait.

4- Arakan'da şu ana kadar resmi açıklanan rakamlara göre 2600 ev ateşe verilmiş, 3000 binin üzerinde insan işkenceyle, kimi yakılarak öldürülmüş, Kaçan mültecileri roket atarlarlarla vurulmuş.

Bu katliamın baş sorumlusu olan Myanmar devlet başkanı olacak kadına Batılılar tarafından NOBEL BARIŞ ÖDÜLÜ veriyor.

Not : Ayaklarına dikkat edin, hiç birinde ayakkabı yok. Karınları günlerdir aç. Fatoğraflar Arakan'dan ve ordaki vahşeti anlatacak kelime yok. Dünyanın gözleri önünde soykırım yapılıyor.

Ölen, öldürülen, bombalanan Müslümansa Dünyanın umrunda değil, Ölen binlerce Müslümanın, Kıyıya vuran bir Balina kadar bile dünyanın gözünde değerleri yok.

HZ. ALİ : "Bir zulme engel olamıyorsanız, onu herkese duyurun."

İYİKİ CEHENNEM VAR VE TÜM ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM...

Bu fotoğraflara iyi bakın, bugün onlara yarın bize. Batıyı medeniyetin beşiği, Yogayı, Budizmi, Huzur, Doğa, ruh sakinliği diye pazarlayanlar fotoğraflara iyi baksın.

#Arakan
#Rohingya
#ArakandaKatliamVar

Yorum Haber: Gökhan Kahraman

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.