Elektrik faturalarına indirim geldi mi?

Elektrik faturalarına indirim geldi mi?

Ülkemiz de koronavirüsünden dolayı elektrik fiyatlarına zam gelmeyecektir. Aynı zaman da doğal gaz ve elektrik faturaları ödenmediği zaman kesinti olmayacaktır. Haberimizin devamında...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz "2020 yılı Nisan- Mayıs- Haziran aylarına yönelik herhangi bir fiyat artışı söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, elektrik ve doğalgaz kesme konusunda verdiği mesaj çok net." diyen Yılmaz, "Sosyal devlet olmanın gereği ile biz de bu süreci yakından takip ediyoruz. Hizmetlerin aksamaması ve vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi hayati önem taşıyor. Enerji sektöründe görev yapan herkesin çok daha dikkatli, çok daha titiz çalışması gereken günlerdeyiz. Kurum olarak Bakanlığımızla eşgüdüm ve tam bir işbirliği ile çalışıyoruz ve ilerleyen günlerde alınması gereken yeni tedbirler olursa bu tedbirleri de vakit kaybetmeden alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.