Erkeğe Yılbaşı Hediyeleri

Erkeğe Yılbaşı Hediyeleri

Yılbaşını nerede kutlayacağımız gibi soruların yanında birde aklımızı kurcalayan soru erkek arkadaşıma nasıl bir yılbaşı hediyesi alabilirim ?

Erkeğe YılbaşıHediyeleri

 

Yılbaşını nerede kutlayacağımız gibi soruların yanında birde aklımızı kurcalayan soru erkek arkadaşıma nasıl bir yılbaşı hediyesi alabilirim ? Birçok mağazayı alışveriş merkezini gezip beğendiğiniz güzel ve anlamlı bir şey bulamadınız. Böyle bir durum sizi bir panik ve sizi iyice hediye talaşına sokmuş olabilir.

 

Erkek SevgliyeYılbaşıHediyesi

 

Öncelikle hediye önerilerine geçmeden önce erkekler hakkında biraz bilgi vermek isterim erkekler düz canlılardır yani tek düze yaşamayı severler. Bu yüzden erkek arkadaşınıza hediye alırken kullanabileceği bir hediye seçmelisiniz. Kadınlar aldığı hediyeleri erkekler gibi değerlendirmezler. Yani kız arkadaşınıza bir şiir yazıp onu hediye etseniz kız arkadaşınız çok memnun olabilir ancak erkek memnun olmuş gibi görünse de böyle hediyeler erkekler için anlamsızdır.

 

Hediye önerilerini iki farklı hediye tarzı şeklinde vermek isterim.

 

Erkek Arkadaşınıza Basit Kullanışlı Hediyeler

 

Deri Cüzdan erkek arkadaşınıza böyle bir hediye alırsanız onun mutlu olacağından emin olabilirsiniz. Çoğu erkek cüzdan kullanmayı sever ve bunu bir ihtiyaç olarak görür hatta erkeklerin cüzdan kullanmaları bayanların çanta kullanmalarından çok daha önemlidir dersek abartmış olmayız.

 

Ancak böyle bir hediye sizin için sıradan ise bu hediyeyi farklı bir şekilde tasarım yaptırabilirsiniz. Mesela alacağınız cüzdanın üzerine isimlerinizi veya baş harflerinizi. cüzdanın üstüne geçmiş yılın tarihini ve sizin ,için anlamlı olan birkaç cümle ekleyerek bunu anlamlı bir hale getirebilirsiniz.

 

Yada sevgiliniz eğer gömlek giymekten hoşlanıyorsa ona hoşlanabileceği bir renkte özel işlemeli bir gömlek alabilirsiniz.

 

Ve benim asıl önerim olan hediye sepetleri bir erkeğe ne kadar çok hediye verirseniz onu o kadar çok mutlu eder ve heyecanlanır.

 

Nasıl Bir  YılbaşıSepeti Alabilirim ?

 

Hediye sepetinin içinde neler olacağını dikkatli seçin. Benim Tercihlerim Sevdiği eski bir film veya ikiniz için özel bir film, tuttuğu takımın Forması, kazak giyiyorsa olabilir, bir kitap yada ajanda yani sevebileceği her şey olabilir hediye sepetinin içindeki hediyelerin birbirine uyumlu olası gibi şeylere takılmayın böyle bir uyum erkeğin aklına gelmeyeceğinden emin olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.