Facebook yeni özelliği Snapchat'te Fransa'da test etti!

Facebook yeni özelliği Snapchat'te Fransa'da test etti!

Facebook, Snapchat'te gördüğümüz belli bir süre sonra kaybolan paylaşım şeklini kendi Messenger sistemine entegre edecek. Şu anda Fransa'da test edilen sistem kısa süre sonra genel kullanıma açılacak.

Snapchat'i artık neredeyse herkes kullanmaya başladı. En büyük özelliği paylaştığınız fotoğrafın veya videoların belli bir süre sonra tamamen kaybolması ve kaydedilememesi olan uygulamada ekran görüntüsü almanız durumunda ise aldığınız kişiye bu bilgi iletilmekte.

Son dönemde buradan bahsettiğimiz gibi çektiğiniz içerikleri kullanabilme hakkına sahip olmasıyla tartışma yaratan Snapchat'in bu en önemli özelliği Facebook tarafından uyarlanıyor.

Şu anda Fransa'da test edildiği bildirilen sistemde Facebook Messengerüzerinden gönderdiğiniz içerikleri bir saat sonra kaybolacak şekilde gönderebileceksiniz.

Şimdilik ilk test aşamasında olduğu için tam olarak detayları ve ne zaman herkese açılacağı bilinmiyor. Bakalım böyle bir sistem nasıl bir tepki görecek, bir işe yarayacak mı göreceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.