Facebook'ta Çocuk Koruması ? Facebook'ta Bilinmeyen Özelikler

Facebook'ta Çocuk Koruması ? Facebook'ta Bilinmeyen Özelikler

Facebook, bir çocuğun hayatının tehlikede olduğu zaman kamuoyunu uyarmak ve bilgi paylaşımı insanları harekete çabası içinde, halkın haber beslemeleri çocukları kayıp fotoğraflarını diplaying başlayacaktır.

Facebook, bir çocuğun hayatının tehlikede olduğu zaman kamuoyunu uyarmak ve bilgi paylaşımı insanları harekete çabası içinde, halkın haber beslemeleri çocukları kayıp fotoğraflarını diplaying başlayacaktır.
Sosyal ağ Kayıp Kişiler ile çalıştı, Ulusal Ajans ve Suç groupCALL Limited mümkün olduğunca çabuk kamuoyuna dışarı bilgi almak ve sokaklarda gözlerini ve kulaklarını artırmaya yardımcı olacaktır iddia Çocuk Kurtarma Uyarılar, başlatmak için.
"Daha fazla İngiltere'deki insanların yarısından fazlası Facebook kullanmak. Tüm dünyada, biz topluluklar yaymak için Facebook'u kullanarak, ihtiyaç zamanlarında bir araya toplanma gördüm - ve bu uyarıları daha hızlı emin olun ve bu son derece stresli ve endişe verici zamanlarında her zamankinden daha fazla kişiye ulaşmak için yardımcı olacaktır, "dedi Emily Vacher, Facebook için güven ve emniyet müdürü.
"İngiltere'nin en kritik destek kuruluşlarının çeşitli ortaklık içinde çalışarak, biz aileleri çocukların tekrar bir araya yardımcı olmak için daha fazla kişiyi askere umuyoruz."
Bir Çocuk Kurtarma Uyarısı kesilirken, bir Facebook sonrası artık belirlenmiş arama alanı içinde bulunan kişilerin haber beslemeleri gösterilir.
Bir uyarı kolluk tarafından aktive ve olay mahallindeki içindedir ise, uyarısı news feed ikinci öğe olarak Facebook sayfasında görünecektir. Polis, bir çocuğun nerede olduğu hakkında mevcut en iyi istihbarata dayalı kaynaklarını odaklanmak böylece Uyarılar, bir yerel, bölgesel veya ulusal bazda verilebilir.
Uyarı bir fotoğraf, açıklama kaybolma konumunu ve arama yardımcı olmak için temin edilebilir herhangi bir diğer müsait bilgileri içerebilir. Facebook İnsanlar daha sonra kelime yaymak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
Birisi paylaşmak için bilgiler ya da eksik çocuğu gördük inanan durumda, kendi Facebook sonrası doğrudan aranacak numarayı erişebilirsiniz.
Bir çocuk kayıp gidiyor zaman ", halkı bilinçlendirme polis hayatını kurtarmak için yardımcı olabilir önemli bir araçtır. Çocuk Kurtarma Uyarısı Facebook'un desteği sadece insanların daha büyük bir sayı hızla ulaşılacak izin vermez - biz belirli bir arama alanı odaklanarak daha fazla etkisi uyarı hedef anlamına gelir, "Ulusal Suç Ajansı Sherri McAra dedi.
"Onun toplumun gücünden, Facebook daha güçlü Güvenliğe çocukları kayıp getirmek için kolektif çaba sarf etmektedir."
Facebook eksik çocuk ciddi zarar görme riski altında olduğuna inanılan ya da hayatının tehlikede olduğunu eğer bir çocuk Kurtarma Uyarısı sadece ihraç edilecektir sözlerine ekledi, bu yüzden ciddiye alınmalıdır.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.