Fernandao ülkesine dönüyor

Fernandao ülkesine dönüyor

Fenerbahçe'de gözden çıkarılan Fernandao, devre arasında Brezilya ekibi Cruzeiro'ya satılacak.

Uzun süredir sakatlıklarla boğuşan Brezilyalı futbolcu, formaya hasret kaldı. Sarı-lacivertli takımın gözden çıkardığı Fernandao, ülkesine dönüyor.

1 MİLYON EURO ÖDENECEK

Brezilya basınında yer alan haberlerde anlaşmanın detaylarına yer verildi. Buna göre Cruzeiro, Fernandao'nun bonservis haklarının yüzde 75'ine sahip olacak ve bunun karşılığında Fenerbahçe'ye 1 milyon euro ödeyecek.

TRANSFER OCAK AYINDA GERÇEKLEŞECEK

Cruzerio'nun Fernandao'yla 2+1 yıllık sözleşme yapacağı, bonservisi için ödeyeceği peşinatı denkleştirir denkleştirmez işi resmiyete dökeceği belirtildi. Bu tarihin 3 Ocak 2018 olacağı kaydedildi.

BAŞKAN AÇIKLAMA YAPTI

Cruzeiro Başkanı Wagner Pires, transferle ilgili yaptığı açıklamada fazla sır vermezken, "İkinci başkanımızı İtair Machado, Fernandao'yla ilgili detaylı inceleme yapıyor."demekle yetindi. Fenerbahçe cephesi ise suskun kalıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.