Filinta 42. Yeni Bölüm Fragmanı İzle - TRT1 Filinta

Filinta 42. Yeni Bölüm Fragmanı İzle - TRT1 Filinta

TRT 1 in baş yapıtlarından biri olan Filinta Bin Yılın Şafağında polisi dizi olarak karşımıza TRT 1 de çıkıyor. Filinta Bin Yılın Şafağında 42. yeni bölümünde tansiyon yükselecek. Son bölümde neler olacağını haberimizden öğrenebilirsiniz.

TRT 1 in baş yapıtlarından biri olan Filinta Bin Yılın Şafağında polisi dizi olarak karşımıza TRT 1 de çıkıyor. Filinta Bin Yılın Şafağında 42. yeni bölümünde tansiyon yükselecek. Son bölümde neler olacağını haberimizden öğrenebilirsiniz. Filinta dizi oyuncuları kimdir, filinta oyuncuları haberimizde bulabilirsiniz, Filinta izle, Filinta ne demek. Filinta Bin Yılın Şafağında 15 oak cuma saat 20:00 da TRT 1 ekranlarında. Filinta 42. Yeni Bölüm Fragmanı İzle heyacan dorukta - TRT 1 canlı izle

Filinta Bin Yılın Şafağında 15 Ocak Cuma Saat 20:00 da TRT 1 Ekranlarında sizlerle. TRT 1 (TRT 1’i aşağıdaki linkten canlı izleyebilirsiniz.)

Oyuncular : Onur Tuna, Berrak Tüzünataç, Serhat Tutumluer, Rıza Kocaoğlu, Nur Fettahoğlu
Yönetmen : Osman Kaya

Mustafa Leyla'yı kurtarmakla, Şehzade Mehmet'i savunmak arasında kalmıştır. Mustafa'nın seçimi gerçekten çok zor olacaktır. Mustafa Şehzade Murat'ın sorgusunda istediği itirafı almak için gerçekten çok donanımlıdır. Murat’ın bu kez işi zordur. Mustafa'nın, mahkemeye ifade vermek için getireceği sürpriz bir tanığı vardır. Fakat bu tanığı da mahkemeye kadar zorlu ve tedirgin bir yolculuk bekleyecektir.

Filinta Namlusu kısa, bir tür küçük tüfek, güzel, yakışıklı anlamlarına gelmektedir.

Filinta 41. Bölüm Özeti
 
41.Bölüm Özet
Geçtiğimiz bölüm Filinta Mustafa, vekili olduğu Şehzade Mehmet’in yargılandığı mahkemede sunduğu delillerin, davaya bakan Üsküdar Kadısı tarafından reddiyle Şehzade ile birlikte davadan çekilmişti. Yüce Efendi Miloş ve Efendi Cemil’in halkı ayaklandırmasının ardından, halkın ortasında kendilerini bulan Mustafa ve Şehzade Mehmet bu ayaklanmadan sağ kurtulabilecekler mi? Mustafa’nın Üsküdar Kadısı'na yaptığı çıkışında Padişah kendisine ne tepki verecektir? Ruhi Paşa, Karargahta çalışmaya başlayan Farah’tan neyi araştırmasını isteyecek? Annesini arayan Farah onun izine rastlayabilecek mi, ipuçları bulabilecek midir? Efendi Cemil, planlarında ne kadar başarılı oluyordur? Yüce Efendi Miloş ile ilişkileri nasıl ilerliyordur? Yaptıkları planlar başarıya ulaşacak mıdır? Ali, Süreyya’yı güvenli bir yere götürürken, Süreyya neden bavuluna sıkı sıkıya sarılmaktadır? Kocasından gizlediği bir şey mi vardır? Ali ve Süreyya bu yolculukta neler yaşayacaktır? Ustabey ve Nihan, Esat Paşa’nın defterinden bazı sayfaları kurtarmayı başarmışlardır. Defterdeki şifreli yazıyı çözebilmek için kimden yardım alacaklardır? Efendi Cemil, Yüce Efendi Miloş’un isteğiyle Feriha Nur’a yakınlaşacak ve onu etkileyebilecek midir? Tüm bu olanın bitenin arasında Leyla ve Mustafa evliliğinde neler olup bitiyordur? Leyla Mustafa için neden endişelenmektedir? Karmaşanın içinde Şehzade Murat sakinliğini koruyabilecek ve oyununa devam edebilecek midir? Ruhi Paşa, Padişah'ın emri ile hangi göreve tayin edilecektir? Bütün bu soruların cevapları, 8 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisiyle TRT1 ekranlarında… Filinta 42. Yeni Bölüm Fragmanı İzle heyacan dorukta - TRT 1 canlı izle

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.