Fırat Kalkanı Harekatı Sürmeye Devam Ediyor!

Fırat Kalkanı Harekatı Sürmeye Devam Ediyor!

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yaptığı yazılı açıklamada Türk savaş uçaklarının her geçen gün koalisyon güçleri ile beraber havadan saldırılarına devam ettiğine değinildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) açıklamalarında hava saldırılarının son derece artış göstermeye devam ettiğine değinirken yazılı açıklamada kuvvetlerin genel olarak havadan koalisyon güçleri ile beraber saldırmaya devam ettiği, saldırıların yanı sıra koalisyon güçleri ile beraber Fırat Kalkanı Harekatı'nın devam ettiğine değinildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ayrıca yazılı açıklamasında Suriye'de yapılan operasyonun son derece başarı ile 60 güne yakın süredir devam ettiğine değinilirken arama tarama, keşif, operasyonsel adımlar için gerekli ekipman yerleşimleri, kamplar gibi bir çok adımın ve operasyon yönetiminin birlikte belirli hatlar ve bölgeler üzerinde gerçekleştirilmeye devam edildiğine değindi. Uzmanların ve yazarların son zamanlarda değerlendirdiği Musul operasyonu ile aynı zamanda devam eden Fırat Kalkanı Harekatı'nın Musul operasyonu ile beraber devam etmesinin Türkiye'nin askeri gücünün son derece güçlü yapısını devam ettirdiğine değiniliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.