Fox Tv Canlı Yayında Damat Adayı Kovuldu

Fox Tv Canlı Yayında Damat Adayı Kovuldu

Funda Hanım İle Evlenme noktasına gelen Kadir Bey Siz nasıl bir kadınsınız tanımadığınız adamın evine gidiyorsunuz? Demesiyle Esra Erol Tarafından Canlı Yayından Kovuldu

FOX TV'de yayınlanan Esra Erol'la Evlen Benimle programında ilginç anlar yaşandı. Canlı yayında Esra Erol, damat adayını kovdu. Damat adayı Kadir, sosyal medyadan tanıştığı Funda hanım ile evlenme noktasına gelmiş ancak daha sonra ayrılmışlar. Telefonda düğün tarihi aldıklarını söyleyen Funda hanıma, damat adayı Kadir bey, "Siz nasıl bir kadınsınız tanımadığınız adamın evine gidiyorsunuz?" diye sorunca stüdyoda gergin anlar yaşandı. Esra Erol, damat adayına "Sen nasıl bir erkeksin, çıkar mısınız dışarı, terbiyesiz." dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.