Galaxy Note serisine özel patent!

Galaxy Note serisine özel patent!

Galaxy Note serisine özel patent!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, patent yelpazesine bir yenisini daha ekledi. Şirketin aldığı patent Galaxy Note serisindeki S Pen kaleme sıradışı bir özellik kavuşturacak.

Samsung'un bir sonraki Note serisi modeli olması beklenen Note 5'te kullanmayı planlarığı söylenen yeni patent, S Pen’in cihazdan ses yardımıyla ayrılmasını sağlayacak yeteneğe sahip olacak.
Sistem, özel yazılımla kalemi tutan mekanizmaya verilen sesli komut sayesinde S Pen’i tutan parçanın açılarak kalemi dışarı itmesini sağlıyor. Özel güvenlik yazılımı ile korunacak otomatik sistem, cihaz sahibinin ses komutu haricinde çalışmayacak.

Samsung'un bu teknolojiyi Note 5 modelinde kullanıp kullanmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak, şirketin bu tür patentler alarak diğer rakiplerinden önde olmayı kafasına koyduğunu söylemek mümkün. Konuyla ilgili ilerleyen haftalarda yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.