Giresunspor'da Endişe Çok Büyük!

Giresunspor'da Endişe Çok Büyük!

Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor’da, ara transfer döneminde transfer yasağını kaldırabilmek için başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Nahid Ramazan Yamak başkanlığındaki Giresunspor yönetimi, transfer tahtasını açtırabilmek ve ara transferde kadroya takviye yapabilmek için yoğun şekilde çalışıyor.

Giresunspor’un transfer yasağını kaldırabilmesi için Hakan Karaahmet başkanlığı döneminde yeşil beyazlı formayı giyen futbolculara 100 milyon Türk Lirası üzerinde ödeme yapılması gerekiyor.

Süper Lig döneminden kalan borçlar sebebiyle her gün yeni bir alacaklının kapıyı çaldığı Giresunspor’da, ara transfer dönemine kadar bu borcun daha da artmasından büyük endişe duyuluyor.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.