Gmail'e iPhone X dopingi!

Gmail'e iPhone X dopingi!

Google, iOS platformundaki Gmail uygulamasını yeni özellikler ile güncelledi. Gmail artık iPhone X ile uyumlu!

AppleiPhone X ile ekran çözünürlüğünü ve oranını değiştirmiş ve bu da geliştiriciler için ayrı bir yük oluşturmuştu. GoogleiOS platformunda en çok kullanılan uygulamalarından biri olan Gmail'i bugün iPhone X uyumluluğu ile güncelledi.

Google, Apple'ın iPhone X'un ekranı ile uyumlu hala gelen Gmail uygulamasının güncellenmiş bir sürümünü yayınladı. Ayrıca iOS uygulamasına yapılan güncelleme ile; Apple  iCloud, Microsoft  Outlook ve Yahoo Mail gibi üçüncü parti e-posta hizmetlerine de destek eklendi.

Google'ın App Store'da henüz iPhone X ile uyumlu olmayan popüler uygulamaları yer alıyor. Tahminlere göre 2017bitmeden bu uygulamalar da güncellenecek ve iPhone X'un ekran çözünürlüğüne destek verilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.