Göztepe'nin kozu taraftarı olacak

Göztepe'nin kozu taraftarı olacak

İzmir'in Süper Lig umudu olan Göztepe önündeki dört maçının 3'üncü sahasında taraftarı önünde oynayacak. Göz-Göz evinde yara almak istemiyor.

SERHAT SİNCAR/Trendyol 1. Lig'de son iki maçta Kocaelispor ve Erzurumspor'a yenilerek ikinci sıradan 6'ıncı sıraya gerilen Göztepe'de gözler pazar günü sahasında oynayacağı Tuzlaspor karşılaşmasına çevrildi.

Sarı-kırmızılı ekip, ligdeki kötü gidişine taraftarı önünde İstanbul temsilcisini yenerek son vermek istiyor. Göztepe, 1. Lig'de topladığı 20 puanla Play-Off hattı içinde 6'ıncı basamakta yer alıyor. İzmir ekibinin lider Eyüpspor ile 10 puan, ikinci sıradaki Kocaelispor ile ise 6 puan fark bulunuyor.

Göztepe'nin 4 maçının 3'ü kendi sahasında

Göztepe, lige verilen milli aranın ardından 26 Kasım 2023 Pazar günü 13'üncü hafta maçında sahasında saat 19:00'da Tuzlaspor'u ağırlayacak. İstanbul ekibi ligde 11 puanla 16'ıncı sırada düşme hattında yer alıyor. Göz-Göz, ligin 14'üncü haftasında yine taraftarı önünde sahaya çıkacak. İzmir temsilcisi Karadeniz ekibi Giresunspor'u konuk edecek. Giresun temsilcisi, 9 puanla ateş hattında bulunuyor. Göztepe iki hafta üst üste düşme potasında rakipleriyle karşı karşıya gelecek.

Göz-Göz'e iki hafta üst üste sert rakipler

Sarı-kırmızılı ekibi, Trendyol 1. Lig'de 15 ve 16'ıncı haftalarında ise kendisi gibi Süper Lig hedefi olan takımlarla maçlar bekliyor. Göztepe, 15'inci haftada deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Bu sezon teknik direktör Sinan Kaloğlu ile iyi bir çıkış yakalayan başkent ekibi ligde 22 puanla 4'üncü sırada yer alıyor. İzmir temsilcisi, Aralık ayında zorlu kış şartlarında deplasmanda puan mücadelesi verecek. Göztepe, 16'ıncı haftada ise sahasında kader maçlarından birini oynayacak. Bu sezon genç teknik direktör Arda Turan ile lige ağırlığını koyan Eyüpspor, Göz-Göz'ün konuğu olacak. İstanbul ekibi bu sezon ligde 12 maçta 10 galibiyet ve 2 beraberlik ile zirvede yer alıyor.

Sarı-kırmızılılar bu dört maçta ev sahibi avantajını iyi kullanıp zirve yarışında hata yapmak istemiyor. Göztepe, düşme hattındaki rakiplerine puan kaybetmediği takdirde, zirve yarışı verdiği rakiplerinin önüne daha rahat çıkma şansını yakalayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.