Güzel Dini En Anlamlı Cuma Mesajları - Cuma Mesajları Resimli

Güzel Dini En Anlamlı Cuma Mesajları - Cuma Mesajları Resimli

Cuma Mesajları - En Anlamlı Cuma Mesajları - Cuma Mesajları Resimli Facebook Paylaş hakkında merak edilen detaylar haberimizdedir.Hafta içerisinde sevdiklerinizin hayırlı dualarını almak istiyorsanız onlara öncelikle siz cuma mesajı göndermelisiniz.

İslam dünyasının mübarek günlerinden olan Cuma günlerinde dost ve tanıdıklarınıza tebrik için gönderebileceğiniz mesajlar haberimizin detayında yer almaktadır. Hem kısa hem de anlamlı Cuma mesajı göndermek istiyorsanız aşağıda paylaştıklarımız arasından beğendiklerinizi kullanabilirsiniz. Ramazan ayının da yaklaştığı şu günlerde seçiminizi yapın. 

AIIah'ım! İlahi kudretin ve önü alınamaz merhametin ile beni ve sevdiklerimi kuşat. Bizlerin kalplerine aydınlık ver. Amin. Hayırlı Cumalar.

Rabbim nefsimize 'CELALİYLE', kalbimize 'CEMALİYLE', hayatımıza 'HİKMETİYLE', hatalarımıza 'RAHMETİYLE', mahşerde 'MUHAMMEDİYLE' yardım etsin inşaALLAH. Hayırlı Cumalar.

Her yerde haddini bilen, gönül aynasını silen, mahşerde beraat edip yüzü güIen kullarından eyle bizleri. Amin. Cumamız mübarek olsun.

-Allahım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!

Ya Rabbi, ölünceye kadar ibadet etmemizi, ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini nasip et ve bizlere Cennetini ihsan eyle! Cumanız mübarek olsun.

-Bir gül kurur, kalpteki sevgi kurumaz. Yağan yağmur durur, gönüldeki fırtına durmaz. Her şey unutulur ama sevilen insanlar unutulmaz. Hayırlı, nurlu cumalar dilerim.

-Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, amin! Hayırlı Cumalar dilerim.

-Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma… Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl… Fakirlere yadım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab! Hayırlı cumalar dilerim.

-Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar.

-Ey Rabbim… Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.

-Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.

-Allahım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!

-Küçük bir çocuk olsa, tövbe kapısından girmeye yaşım tutmasa daha… Hiç bulaşmamış olsam dünyanın kirine, pasına. Açsam kollarımı, koşsam Kabe'nde. Hayırlı cumalar dilerim.

-Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.

-Allah'ım, habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.

RESİMLİ CUMA MESAJLARINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.