Haji Wright Antalyaspor kampına katıldı

Haji Wright Antalyaspor kampına katıldı

Antalyaspor’da yıldızı parlayan ve özellik Trabzonspor ile Hull City’nin transfer teklifi yaptığı Haji Wright, geçtiğimiz hafta imza atmak için Antalya’ya geldi.

Haji Wright Antalyaspor kampına katıldı

Antalyaspor’da yıldızı parlayan ve özellik Trabzonspor ile Hull City’nin transfer teklifi yaptığı Haji Wright, geçtiğimiz hafta imza atmak için Antalya’ya geldi. Antalyaspor forması giymek için direten golcü futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Sonderjyske’yle görüşmeler devam ederken, Akdeniz ekibi futbolcuyu kamp kadrosuna dahil etti. Bu akşam kamp için yola çıkan Haji Wright’ın, kafileyle birlikte Almanya’ya götürüldüğü öğrenildi. Anlaşmanın tamamlanmasının ardından resmi açıklama yapılacak ve ABD’li futbolcu resmen Antalyaspor’a transfer olacak.

34 MAÇTA 15 GOL

Geçen sezon Antalyaspor’da 34 maça çıkan Haji Wright, 15 gol ve 2 asiste imza attı. Süper Lig’de de 31 maçta 14 gol atmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.