Hakan Basır Gülnar Devlet Hastanesi’ne Dahiliye Uzmanı Olarak Atandı

Hakan Basır Gülnar Devlet Hastanesi’ne Dahiliye Uzmanı Olarak Atandı

Aslen Gülnar’ın Ilısu Mahallesi’nden olan Uzm. Dr. Hakan Basır Gülnar Devlet Hastanesi’ne dahiliye uzmanı olarak atandı.

Aslen Mersin Gülnar’ın Ilısu Mahallesi’nden olan Uzm. Dr. Hakan Basır Gülnar Devlet Hastanesi’ne dahiliye uzmanı olarak atandı.

Mersin Gülnar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hüseyin Özer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Değerli meslektaşım, hemşehrimiz Uzm. Dr. Hakan Basır hastanemize dahiliye uzmanı olarak atanmıştır. Hastanemizin ihtiyaçları doğrultusunda, yoğun bakım ünitesi kurulması için gerekli hekim ve personel taleplerimizde bizleri destekleyen il sağlık müdürümüz sayın Op.Dr. Emrah Ceviz'e ve Mersin il sağlık müdürlüğü personel hizmetleri başkanımız Sayın Ahmet Ali Gümüş'e tüm ilçemiz ve hastanemiz adına teşekkür ederim. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.