Hanife ve Bayhan aşkı ne durumda

Hanife ve Bayhan aşkı ne durumda

Hanife ve Bayhan Zuhal Topal'la programında her gün sahneye çıkmaya devam ederken ikilinin gittiği son yemekten hemen sonra aralarının fazlası ile açıldığı ve ikilinin bu durumda ne yapıp yapmayacak olduğuna karar vermesi gerektiğine değinildi.

Hanife ve Bayhan aşkı uzunca bir süredir konuşulmaya devam ederken, özellikle tesettürlü gelin adayı olarak ekranlarda yer alan ve kapalı olması ve bir çok talip ile gezmesine rağmen sonunda hep bir ayrılık yaşayacak Hanife'nin Bayhan ile evlenmesinin yolu açık mı değil mi? Soruları geliyor.

Ancak Hanife ve Bayhan aşkında yaşanan son gelişmelere göre yemek anında Hanife tarafından telefonuna gelen aramayı kabul etmesi ve masayı hemen terk ederek konuşmaya başlaması, uzun süre Bayhan'ın yanında olmayarak dışarıda telefonla konuşmasının kabul edilemez bir durum olduğu ifade edilirken Bayhan tarafından da programın ilk dakikalarından itibaren sert yanıtlar verildi.

Bayhan tarafından yapılan açıklamada Hanife'nin yemek sırasında telefona gelen aramayı cevaplaması ve hemen arkasından uzunca bir süre telefonda konuşmasının erkeklik gurur ve onuruna dokunduğu, ancak bu ve buna benzer durumların olmaması için Hanife'nin dikkat etmediğine değindi.

Bayhan daha sonrasında bu durumun üstünün kapatılmasının söz konusu olmadığını ifade ederek Hanife ile yoluna devam edip etmeyecek olduğuna karar vermedi ancak Hanife'nin ısrarlı tavırları karşısında ikili çiftin gelecek günlerde aşklarını tazelemeleri ve yollarına aynı süratla devam etmeleri bekleniyor. 

Ayrıca ikilinin Zuhal Topal'la programından ayda 10.000 TL ödeme aldıkları ve yaşadıkları bu durumların tamamı ile kurgu olduğu ifade ve iddia ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.