HTC One One A9 Samsung Apple'den Daha Hızlı!!!

HTC One One A9 Samsung Apple'den Daha Hızlı!!!

Akıllı telefon devi HTC yepyeni amiral gemisi HTC One A9serisiyle adeta bomba gibi geliyor.HTC Galaxy Note5’i ikiye katlayacakteknoloji harikası telefonuyla görücüye çıkmaya hazırlanıyor.HTC One A9 yepyeniakıllı telefonuyla bomba gibi geliyor.

Akıllı telefon devi HTC yepyeni amiral gemisi HTC One A9serisiyle adeta bomba gibi geliyor.HTC Galaxy Note5’i ikiye katlayacakteknoloji harikası telefonuyla görücüye çıkmaya hazırlanıyor.HTC One A9 yepyeniakıllı telefonuyla bomba gibi geliyor.

 

Teknoloji devi HTC bu sefer Samsung’a kafa tuttu.HTC One A9yepyeni amiral gemisiyle Galaxy Note5’i gölgede bırakacak özellikleriyle geliyor.HTCOne A9 amiral gemisi henüz çıkmadan teknik özellikleri internete sızdı.İşte HTCOne A9 serisi hakkında merak edilenler…

 

HTC Aero olarak da anılan telefon, sızıntıya göre 1,96GHz’teçalışan 10 çekirdekli MediaTek Helio X20 SoC ile geliyor, dolayısıyla birtelefon için çok güçlü bir işlemciye sahip. Piyasadaki en güçlü telefonlarınbile 8 çekirdekli işlemciye sahip olduğunu düşünürsek 10 çekirdek, birazgereksiz gibi görünüyor.

 

10 çekirdek, gelecekte belki işinize yarayabilir ancak bugünbu kadar fazla gücü kullanacak uygulamalar bulmanız zor. Bununla birlikte HelioX20’nin tüm çekirdeklerini aynı anda kullanmadığını da belirtmek gerekiyor.Telefon, dört hızlı çekirdeğini güce aç görevler için kullanırken, daha yavaşolan dört çekirdeğini normal görevler için kullanıyor. Çok daha yavaş olan ikiçekirdek ise düşük öneme sahip görevlerde kullanılıyor.

 

Helio X20 yongası, 4GB’lık büyük bir RAM miktarına sahip. Buyüzden HTC One A9’un bu özelliklerle gelmesi, piyasadaki telefonlar için gerçekbir tehdit oluşturabilir. Telefonun GeekBench’te çoklu çekirdek testinde 5884puan aldığı, 5080 puan tutturan Galaxy Note 5’i geçtiği söyleniyor. Sayılartelefonun daha hızlı olduğunu gösterse de, onlara fark atmadığını da söylüyor.

 

HTC, 29 Eylül’de düzenleyeceği etkinlikte HTC One A9’utanıtabilir. 10 çekirdekli güç deposu cebin doğru olup olmadığını bu tarihibekleyip göreceğiz.( chip.com.tr)

HTC One

HTC One, HTC firması tarafından 2013 yılının Mart ve Nisanaylarında 80’den fazla ülkede piyasaya sürülmüş olan bir Android yazılımınıkullanan bir akıllı cep telefonudur. İyi eleştiriler almasına rağmen ticariolarak beklenen başarıyı sergileyemeyen HTC One X modelinin varisi olarakgösterilen bu yeni cihaz, kendine has kamera teknolojisinin yanı sıratasarımıyla da dikkat çekecek biçimde tasarlandı.

 

M7 adıyla kodlanan cihaza ilişkin birçok bilgi, 19 Şubat2013 tarihinde gerçekleştirilen resmi tanıtım töreni öncesinde medyayasızarken, cihazın Android 4.1.2 işletim sistemine sahip olacağı, ekranboyutunun 4.7 inç olacağı, çözünürlüğün 1080p olacağı, cihazın 2 GB RAM, dörtçekirdekli işlemci ve 4 ultrapiksel kameraya sahiptir.

 

HTC One’da şu özellikler bulunuyor:

 

    İşlemci: QualcommSnapdragon S600 dört çekirdekli 1.7 GHz işlemci ve Adreno 320 grafik birimi

    RAM: 2 GB DDR2

    Dahili Hafıza:32/64 GB

    HTC Zoe özelliklif/2.0 28mm lens ile Ultrapiksel kamera, BSI Sensör, OIS, HTC ImageChipTM +2.1MP 88° geniş açılı FullHD video çekebilen ön kamera

    HDR Video, HTCVideoPic, Sightseeing modu

    Ekran: 4.7 inçFull HD (1080p) Super LCD 3, 1080 x 1920 ve 468ppi çözünürlük

    Batarya: 2300 mAh

    Android Sürümü:4.1.2 (4.4.3 KitKat’a güncellenebilir durumda/HTC,Android L için güncellemesözü verdi) + HTC Sense 5(Sense 6’ya güncellenebilir durumda) + HTC BlinkFeed

    Ses: BeatsAudio veHTC BoomSound teknolojili ve önde bulunan çift stereo hoparlör

    Sense Voice ve HDRMikrofon

    Zero-Gapteknolojisi ile üretilmiş metal kasa

    Gorilla Glass 2

    4G LTE, NFC, Wi-Fi802.11a/ac/b/g/n, aptX ile Bluetooth 4.0, TV ve benzeri aygıtlar için IRBlaster, DLNA, GPS + GLONASS, Pusula, Jiroskop, Akselerometre, YakınlıkSensörü, Ortam Işık Sensörü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.