İcralık Olan Hadise Ortalıktan Kayboldu

İcralık Olan Hadise Ortalıktan Kayboldu

O Ses Türkiye programı çekimleri esnasında stüdyoya gelen icra memurları tarafından bütün ziynet eşyalarına el konulan Hadise ortalıktan kayboldu.

DSM grup bünyesindeki Trendyol markası ile 4 yıl önce imzalamış olduğu reklam sözleşmesinde ki bazı maddelere uymadığı gerekçesiyle 250.000 Euro para cezası ödemek zorunda kalan O Ses Türkiye jürisi Hadise,zor günler geçiriyor.Geçtiğimiz yaz sezonunda Bodrum'da işletmeye açtığı La Paj mekan içinde işletmeciye borcunun olduğu gündeme geldi.

Program Çekimleri Sırasında Şok Yaşadı!

TV8'in sevilen yarışması O Ses Türkiye'de jürilik yapan Hadise,günler önce program çekimleri esnasında stüdyoyu basan icra memurları görünce şoka girdi.Olay üstüne programam geçici süre ara veren Hadise yaşlı gözlerle ceza tutanağına imza attı.Sakinleştikten sonra Hadise programına kaldığı yerden devam etti.

Ziynet Eşyalarına El Koydular

Olayın yaşandığı esnada stüdyoda bulunan seyiricilerden gelen bilgilerde,stüdyodan ayrılıp tekrar gelen Hadise'nin küpesinin ve kolyesinin olmadığını belirtildi.Yaşanan bu olay tanıklar tarafından,icra memurlarının Hadise'nin ziynet eşyalarına el konuldu diye söylendi.

Eve Kapandı

Ünlü şarkıcı Hadise yaşadığı bu kötü olaydan sonra kendisini eve kapattığı söylendi.Yaşadığı zor günlerden sonra ünlü şarkıcıdan haber alınamadı.Çevresi Hadise'nin iki günden beri evden çıkmadığını ve kimseyle konuşmadığını belirttiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.