İki ülkeden Türkiye'ye teklif: Birlikte girelim!

İki ülkeden Türkiye'ye teklif: Birlikte girelim!

Sınır içinde operasyonlar hız kesmeden devam ederken Irak ve İran tarafından Türkiye'ye birlikte Kandil'e operasyon yapalım teklifi geldiği iddia edildi.

Ankara’daki kaynaklar “PKK’nın yurt içinde beli kırıldı” denebilmesi için tüm güvenlik birimlerinin seferber olduğunu söylediler..

2018 baharında güzel gelişmelerin olabileceğini belirttiler.. Kışa kadar PKK’nın sığınabileceği-barınabileceği mağara bırakılmayacak.. ‘Her taşın altına bakılıyor’ demek abartı olmaz..
 
PEKİ YA SINIR ÖTESİNDE NE OLACAK?
 
Terör örgütüne öldürücü darbe için aynı mücadele ve kararlılık sınır ötesinde de gerekli.. Türkiye’nin Kuzey Irak’ta birlikleri, üs noktaları var.. Önemli noktalar, geçiş güzergâhları tutulmuş durumda.. Terör operasyonları sadece havadan değil zaman zaman karadan da yürütülüyor..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.