İLHAN PALUT: 10 KATINI VERSELER BIRAKMAM!

İLHAN PALUT: 10 KATINI VERSELER BIRAKMAM!

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, işkolik birisi olduğunu açıkladı

İlhan Palut, bir röportajında 'İşkolik bir insanım. Bir şey yapayım desem de sürekli futbolu düşünüyorum. Hedefim ise tek bir kelime. O da başarmak. Bana deseler ki futboldan kazandığının 10 katını verelim işi bırak, ben bunu kabul etmem' ifadelerini kullandı.

Palut, beğendiği teknik direktörleri de açıklayarak,“Her teknik direktörün pozitif yönleri var. Mesela Guardiola'nın pas oyunu. Hiçbir risk altında bundan vazgeçmemesi. Klopp'un hırsı. Takımına oynattığı tempolu oyun. Simeone'nin inanılmaz takım savunması. Profesörü diyeyim artık. Fatih Terim hocamızın bir camiayı yönlendirebilecek karizmayı kendinde yakalaması gibi örneklerle her teknik direktörün belli başlı oyunlarını beğeniyorum. Ancak mutlaka her teknik direktörün bir tarzı olması lazım. Bahsettiğim dönemde oynatmak istediğim oyunu uzun süre günlerce çalışarak oturttum. O da benim planım ve farkım. Birebir örnek almasak da bazı hocalardan yola çıkabiliriz birebir örnek almasak da” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.