İlker Kaleli, Sevgilisi Burçin Terzioğlu'yla İlişkisinden Bahsetti

İlker Kaleli, Sevgilisi Burçin Terzioğlu'yla İlişkisinden Bahsetti

Kanal D ekranlarının gözde dizisi Poyraz Karayel'de Burçin Terzioğlu ile birlikte başrolde oynayan İlker Kaleli, ayrılık iddialarına cevap verdi.Evvelsi gün Kaleli, yeni reklam yüzü olduğu markanın basın toplantısında sorulara cevap verdi.

Basın toplantıda ilk olarak İlker Kaleli'nin gerçek hayatından esinlenen bir reklam filmi seyirlendi.Daha sonra hikayenin aslını anlatan Kaleli, oyunculuktan önce garsonluk yaptığı söyledi. İşte ünlü oyuncu İlker Kaleli açıklamaları:

GARSONLUKKEN OYUNCU OLDUM

Bu reklam filmi, benim oyunculuk kariyerimin başlangıcını anlatıyor, yani yüzde 98 gerçek.Bebek Lucca'da garsonken oyuncu olmaya karar verdim.

OYUNCU OLMAK İÇİN İNGİLTERE'YE GİTTİM

O dönemde dünyaca ünlü Londra Müzik ve Drama Sanatları Akademisi LAMDA'nın sınavlarının olduğunu duydum. Başvurunun bitmesine son iki gündü kalmıştı.İşimi şansa bırakmamak için ilk uçakla İngiltere'ye gittim.

BİR HALUK BİLGİNER, BİR DE BEN VARIM

4 bin başvuru içinde kabul alan 25 kişiden biri oldum.Okul 4 yıllıktı.Türk arasında o okuldan mezun olan bir Haluk Bilginer, bir de ben varım.Bu arada Londra'da çok zor günler yaşadım.

BURÇİN'LE AYNI EVDE KALMIYORDUK

Kaleli'ye toplantıda Mavi'yle yaptığı işin yanı sıra özel hayatıyla ilgili sorular da yöneltildi.Ünlü oyuncu, Kanal D'nin gözde dizisi "Poyraz Karayel"de başrolde birlikte oynadığı sevgilisi Burçin Terzioğlu'ndan ayrıldığıyla ilgili haberlere şöyle dedi:

EVLİLİK YOK

"Burçin'le çok güzel bir birlikteliğiniz var, söylendiği gibi bir ayrılık olayı yaşanmadı.Evleri ayırdılar diye haber yapıldı ama biz zaten aynı evde kalmıyorduk ki... Evlilik de ayrılık da gündemimizde değil. Böyle çok mutluyuz."

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun görüntüleri için tıklayın...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.