İnsanlığı popülizme feda etmeyin Beyler!

Resme iliştirilen başlık herşeyi anlatıyor zaten. HDP milletvekili Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesinin gömülmesine engel olarak pardon gömülmüş cenazenin tekrar topraktan alınıp başka bir mezarlığa sevk edilmesine sebebiyet vererek hayvanlık diyemiyorum çünkü hayvanlar böyle şeyler yapamazlar yamyamlık tarihine altın(!) harflerle yazılmasına vesile olanlara cesaret vermeyin efendiler!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sade suya trid açıklamaları ile önünü alamazsınız bu barbarlığın! Başta CB Erdoğan olmak üzere devlet ekranının açık ve net bir şekilde bu hayvanlıktan (mecburen hayvanlık dediğim için hayvanlardan özür diliyorum) ve bunu yapan güruhtan beri olduğunu açıklaması gerekmektedir.

Biz, Kürtleri sosyolojik arka bahçe olarak gören, direk ve dolaylı olarak mağdur eden ve uluslararası konsorsiyumların Ortadoğu'daki en uygun aktüel maşası olan PKK ve onun türevleri ile mücadele ediyoruz beyler Kürtlerle değil!

insanligi-populizme-feda-etmeyin-beyler!-.png

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum