iOS 6, 7 ve 8 Kullanıcı Arayüzleri

iOS 6, 7 ve 8 Kullanıcı Arayüzleri

Akıllı telefon veya tablet işletim sistemi seçtiğiniz olarak o kadar keskin bölmek teknoloji dünyasında birkaç kabile argümanlar vardır. Bir kalıp sert Android veya iOS dindar olsanız, her bağlılık argümanlar arazide forumları ve yorum bölümlerinde ...

Akıllı telefon veya tablet işletim sistemi seçtiğiniz olarak o kadar keskin bölmek teknoloji dünyasında birkaç kabile argümanlar vardır. Bir kalıp sert Android veya iOS dindar olsanız, her bağlılık argümanlar arazide forumları ve yorum bölümlerinde azgın birlikte , tutkulu ve hayata küsmüş olduğunu.
Android saydamlığı ve customability övünür durumlarda , iOS ' sadece çalışan ' akıllı ekosistem olarak övgüyle söz edilir . Tüm sistem kızdırıyor kadar büyüleyen bir sevgi uzlaşmaz emektir , ve en son sürümü iOS 9 gittikçe daha kullanıcıları bölmek bağlıdır .
Şimdi Kantar Worldpanel COMTECH göre yaklaşık 20.3 Avrupa akıllı telefon pazarının yüzde muhasebe, iOS Android arkasında Avrupa'da ikinci en popüler işletim sistemidir. İşte 2007 yılı başlangıcından bu yana sistemin her enkarnasyon kısa bir tarihçesi var .

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.