iPhone 6S'te Mükemmel Şaşırtan Özellikler

iPhone 6S'te Mükemmel Şaşırtan Özellikler

iPhone 6S'te Mükemmel Şaşırtan Özellikler

Yeni bir yıl yeni bir iPhone modeli demek ve Apple her yıl olduğu gibi bu yıl da sıradaki iPhone modelini tanıtacak. Muhtemelen Apple’ın bu yılki akıllı telefonunun adı iPhone 6S olacak. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi şirketin iPhone 6S Plus adında büyük bir versiyonu da tanıtması bekleniyor.

Apple muhtemelen Eylül’ün başlarında yeni iPhone modelini tanıtacak ancak, şimdiden özelliklerine ait bilgiler gelmeye başladı. Daha önce sizlere yeni nesil iPhone ile gelmesi beklenen özelliklerin listesini sunmuştuk. Bu haberimizde iPhone 6S ile gelmesini umut ettiğimiz özelliklerin yer aldığı bir liste sunacağız.

Sizde bizlere yeni iPhone modelinde hangi özellikleri görmek istediğinizi yorum kısmından belirtebilirsiniz.

Dahili IR

Samsung Galaxy S4, S5 ve S6 ile IR (kızıl ötesi) özelliği yerleşik olarak geldi. Bu özellik ile telefonunuzu uzaktan kumanda olarak kullanabilirsiniz. Apple şimdiye kadar bu özelliğe yer vermedi ve iPhone 6S ile bu özelliği de görmek istiyoruz.
iphone-6s-mukemmel-ozellikler.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.