iPhone 7 Plus Stoklarda Tükendi

iPhone 7 Plus Stoklarda Tükendi

Yüksek özellikleri kullanıcılarına sunan yeni nesil iPhone modellerinin büyük çoğunluğu tükendi. Ön sipariş vermeyenlerin istediği modeli alması için bir süre beklemesi gerekecek.

Yüksek özellikleri kullanıcılarına sunan yeni nesil iPhone modellerinin büyük çoğunluğu tükendi. Ön sipariş vermeyenlerin istediği modeli alması için bir süre beklemesi gerekecek.

Apple tarafından yayınlanan basın bildirisine göre tüm iPhone 7 Plus'ların ve iPhone 7'lerinsimsiyah (Jet Black)modellerinin stokları tükendi. Bildiri detaylarına göre iPhone 7 Plus modellerinin hepsi lansmana 1 gün kala tükenmiş. Ayrıca yeni nesil iPhone'larla ortaya çıkan simsiyah renkli (Jet Black) iPhone 7'lerin de tüm stokları yine lansmana 1 gün kala tükenmiş durumda. Ön sipariş rakamlarından oldukça memnun olan Apple, rakamların kendilerini çok mutlu ettiğini söylüyor. Yarın mağazalarda satışa sunulacak iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinden almak isteyen, ancak ön sipariş vermeyen kullanıcılar sadece iPhone 7'lerin siyah, gümüş, roz altın ve altın renklerini tercih edebilecekler.

Öte yandan Apple Store'lar önünde kuyruklar oluşmaya başladı bile. Bu nedenle Apple yetkilileri mağazalara gelecek olanların Apple.com üzerinden stok kontrolü yapmalarını ve siparişlerini buradan vermelerini tavsiye ediyor. Böylece daha hızlı bir şekilde iPhone 7 sahibi olunabileceğinin de altını çiziyorlar. Ülkemizde "böbrek" fiyatlarına satılacak olan iPhone 7'lere dış ülkelerdeki talep oldukça fazla ve ayrıca Samsung'ların patlama vakalarının hızla artması da pek çok kullanıcıyı Apple'a itmeye başladı. Bu nedenle Apple bu işten oldukça karlı çıkacak gibi görünüyor.

Öte yandan iPhone 7'lerdeki pek çok yeniliğin ve iPhone 7 Plus'lardaki kamera kalitesinin Apple'a katkıları oldukça fazla olacak diye düşünüyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.