iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Türkiye fiyatları sonunda belirlendi!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Türkiye fiyatları sonunda belirlendi!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin uzun süredir beklenen fiyatlarına dair resmi bilgiler Apple'ın kendisine ait resmi sitesi üzerinden duyuruldu!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini tanıttıktan hemen sonra ciddi bir şekilde kar etmek adına cihazlarının satışını hızlandırmaya başlamıştı. Uzunca bir süreden beri bir internet sitesinde önsipariş ile beraber satışına devam edilen cihazın iPhone 7 Plus modeline ait 32 GB modelinin 3899 Tl fiyat ile beraber satılması ''acaba çok pahalı mı olacak?'' sorularını akıllara getirirken resmi Apple fiyat listesine göre cihazın 7 4.7 inç ekran boyutuna sahip modelinin 3249 Tl fiyatlandırma ile satışa sunulduğu gözlemlendi.

7 Plus modellerinin en alt hafızasına sahip 32 GB modeli için ise 3799 Tl fiyat sunan Apple fiyatların 100 TL daha indirimli fiyattan satışa sunulmasını sağlarken kısa ve uzun vadeli olarak cihazın fiyatlarında herhangi bir değişim olmayacağına dair açıklamalar mevcut. Ancak cihazın 256 GB modelleri 4599 Tl fiyatlandırma ile satılırken 128 GB modellerinin ise bir nebze diğer serilere oranla daha uygun fiyatlı olduğu ve fiyatının 4199 TL olduğu belirtildi. Cihazı Apple.com/tr adresinden sipariş vererek satın alabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.