iPhone hızlandırma yolları nelerdir? Apple İphone Neden Yavaşlar!

iPhone hızlandırma yolları nelerdir? Apple İphone Neden Yavaşlar!

IPhone kullananlar için bir Haberimiz var. iPhoneunuzu hızlandırın. iPhone hızlandırma yolları nelerdir?İphone Telefon Hızlandırma Yolları!Apple İphone Neen Yavaşlar!

IPhone kullananlar için bir Haberimiz var.  iPhoneunuzu hızlandırın. iPhone hızlandırma yolları nelerdir?

 

İphone Telefon Hızlandırma Yolları!Apple İphone Neen Yavaşlar!

 

Kullandığınız iPhone modeli telefon eğer yavaşladıysa  ilk  yapılacak işlemlerden biri  telefonu Yeniden başlatmak olacaktır.  Ancak bu problemi çözmek adına her zaman işe yaramayabilir.  işte size güzel vve hızlı bir yöntem.   RAM yönetiminde oldukça başarılı olan iPhone,  RAM içeriğini  kendimiz boşaltarak telefonunuza hız kazandırabilirsiniz.  bunun için  güç düğmesine basılı tutarak  kapatmak için  kaydırın yazısının Ekrana gelmesini bekleyin.  o an ekrana dokunmayın Home düğmesine basın ve basılı tutun.  Böylelikle Birkaç saniye sonra feminist temizlenecek ve giriş ekranı karşınıza çıkacak.  bazı uygulamaları tekrar yüklemek gerekebilir.

 

 

Peki iPhone neden yavaşlar?

 

 

Akıllı cihazlar İnternet ortamında gezerken çevrimdışı bazı dosyaları Havzası'na kaydeder.  Örneğin Facebook gibi instagram  gibi  sosyal medya platformlarında gezerken telefonunuz hafızanızı resimlerle grafiklerle doldurmuş olabilir.  cep telefonunuzun yavaşlamasına sebep olabilir.

 

 

Gereksiz dosyaları silin

Senin telefonun hızlanması ne istiyorsan gereksiz fotoğraf müzik ve oyunları silerek  işe başlayabilirsiniz.  Bu işlemi yaptıktan sonra  internet geçmişini temizleyebilirsiniz.  bu işlem için ayarlar menüsüne girip tarihçeyi sil sonra da çerezleri ve Verileri sil seçeneğine tıklamamız gerekiyor..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.