İstanbul’da mutluyum

İstanbul’da mutluyum

Santos’un kanca attığı Giuliano, telefonla konuştuğu yöneticilere garanti verdi: “Fenerbahçe’ye yeni geldim ve benim için her şey yolunda. Zenit’te milli takıma gidiyorsam buradan da giderim”

Ülkesi Brezilya'da Santos'un kıskacında olan Fenerbahçe'nin yıldızı Giuliano, ayrılmayı düşünmediğini açıkladı. Kısa sürede taraftarın da sevgilisi haline gelen 27 yaşındaki futbolcu, tatil için gittiği Brezilya'dan net mesajlar yolladı. Kendisine telefonla ulaşan Fenerbahçeli yöneticilerle yaptığı görüşmede İstanbul'da mutlu olduğunu söyleyen Giuliano, şu ifadeleri kullandı: "FENERBAHÇE'ye yeni geldim. İstanbul'da mutluyum ve burada daha yapacak çok işim var. Ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum.

YAPACAK ÇOK İŞİM VAR
Nasıl ki, Zenit'te oynarken Brezilya Milli Takımı'na seçiliyorsam, Fenerbahçe'den de giderim. Bu konuda hiç tereddütüm yok. Dünya Kupası kadrosunda mutlaka yer alacağım."

16 maç 8 gol
Giuliano, Süper Lig'in ilk yarısında Fenerbahçe'nin en golcü ismi oldu. Brezilyalı yıldız, forma giydiği 16 lig maçında 8 kez rakip fileleri havalandırırken, bir de asist yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.