İşte Benim Stilim All Star kim elendi sorusu yanıt buldu

İşte Benim Stilim All Star kim elendi sorusu yanıt buldu

İşte Benim Stilim All Star kim elendi sorusu yanıt buldu. Tuğçe ile birlikte elenme adayı olan Gizem jürinin kararıyla elendi. İşte Benim Stilim All Star kim elendi sorusu ve daha fazlası haberimizde.

İşte Benim Stilim All Star kim elendi sorusu yanıt buldu. Tuğçe ile birlikte elenme adayı olan Gizem jürinin kararıyla elendi. İşte Benim Stilim All Star kim elendi sorusu ve daha fazlası haberimizde.

Nazlı Kayaaslan'ın 10 bin liralık büyük ödülün sahibi olduğu, Gizem ile Tuğçe'nin elenme adayı olduğu İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde hangi isim yarışmaya veda etti? Retro geçesinde çoğu yarışmacı konsepti tam olarak uygulayamadı. Ancak Nazlı Kayaaslan, Emel, Ayşenur gecenin başarılı isimleri arasında yer aldı.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR KİM ELENDİ?

Nur Yerlitaş Gizem'in elenmesini istedi. Onun ardından Kemal Doğulu ne Gizem'in ne de Tuğçe'nin son kıyafetini hiç beğenmedi. Kemal Doğulu da Gizem'in gitmesini istedi. Ivana Sert de önce sert sözlerle eleştirdi ardından da "Sen bu işi beceremiyorsun" diyerek Gizem'i eledi. Böylelikle Gizem'in İşte Benim Stilim All Star'dan elenmesi kesinleşti. Uğurkan Erez de Gizem dedi. Jüri üyeleri oybirliğiyle yarışmanın ikinci haftasında Gizem'i eledi

İşte Benim Stilim kim elendi sorusu bu akşam yanıt buluyor. Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez jüri üyesi olduğu Öykü Serter’in de sunuculuğunu yaptığı İşte Benim Stilim All Star cumartesi akşamına özel eleme gecesiyle yayında. Bu akşamın konukları şarkılarıyla Aydilge ve İlyas Yalçıntaş.

Sahneye ilk çıkan isim Özden oldu. Yarışmacılar retro konsepti ile Özden'in kıyafeti arasında pek alaka kuramadı. Özden’e Nur Yerlitaş 6 puan verdi. Kemal’in puanı ise 5 oldu. Uğurkan Erez de diğer jüriler gibi Özden’in kıyafetlerini retro ile bağdaştıramadı ve 6 puan verdi. Ivana Sert’in puanı ise 5.
 

Nazlı Hamarat'ın retro kıyafeti de beğenilmedi. Kıyafet belki kendi başına güzel ve şıktı ama retro konseptine uygun değildi. Kemal Doğulu ve Ivana Sert Nazlı'nın kıyafetini eleştirdi. Nazlı Hamarat’ın elbisesi de jüriden geçer not alamadı. Aycan Nurcan kardeşler de tıpkı Nazlı Hamarat gibi eleştirilerin hedefi oldu. Bu iki yarışmacı da retro’yu tam olarak anlayamadıkları gerekçesiyle jürinin hışmına uğradı.

Bu akşam elenme adayıyken adeta ucuz yırtan Nihal hafta için jüriyi memnun edemese de rektro konseptinde başarıyı yakaladı. Nihal jüriden yüksek puanlar aldı. Ezgi Ünal ise retro konseptini anlamadığı gerekçesiyle jüri tarafından eleştirildi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.