İzmit’te korkunç olay! Cip’in kapısını açanlar dehşete kapıldı…

İzmit’te korkunç olay! Cip’in kapısını açanlar dehşete kapıldı…

İzmit’te bulunan Seka Devlet Hastanesi otoparkında bulunan yabancı plakalı cip tipi bir araç vatandaşların dikkatini çekti. Otomobilin yanına giden vatandaşlar aracın yanına ulaştığında araç içerisindeki manzara karşısında dehşete kapıldı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinden ajanslara düşen korkunç son dakika haberi duyanları şoke ediyor. İzmit'te bulunan Seka Devlet Hastanesi otoparkında park halinde bulunan bir cip vatandaşların dikkatine takıldı. Meraklı bir şekilde otomobilin yanına giden vatandaşlar aracın yanına vardıklarında gördükleri karşısında dehşete kapıldı. Vatandaşlar hızla polis ekiplerine haber verirken olay yerine gelen emniyet ve sağlık ekipleri araçla ilgili o detay karşısında alarm durumuna geçti.

İzmit'te, Seka Devlet Hastanesi otoparkında Hollanda plakalı bir cip içerisinde ceset bulundu. İtfaiye ekipleri hastalık şüphesine karşı özel kıyafetlerini giyerek, aracın çevresini güvenlik şeridi ile çevirdi. Öğleden sonra, İzmit Seka Devlet Hastanesi'nin yan tarafında bulunan otoparkta Hollanda plakalı KS-037-P plakalı bir cipte bir erkeği baygın şekilde gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.